Streeknieuws

24 uur mee met de politie op Facebook

Foto: politie

VELP – De politie IJsselwaarden (Dieren, Doesburg, Rheden/Rozendaal en Velp) is 24 uur te volgen tijdens haar werk. Op Facebook nemen de agenten het publiek mee. Dit gebeurt vanaf deze vrijdag 19.00 uur.

‘Het is niet zo dat we continu een dashcam aan hebben, dat kan niet vanwege de privacy’, legt agent Wilfred van Pijkeren uit. ‘We delen gedurende die 24 uur live informatie over wat we meemaken. Dat doen we onder meer met foto’s en filmpjes.’

De vier teams doen dit om een compleet beeld te geven van wat de politie doet. Van Pijkeren: ‘We doen meer dan alleen maar boetes uitdelen.’ Het volgen van de politie kan via deze link op Facebook.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten