Supertalent Liam Vrolijk geeft schaaksimultaan in Het Rhedens

Foto: Het Rhedens in Dieren

DIEREN – De leerlingen van Het Rhedens in Dieren kunnen er weer voor gaan zitten op woensdagmiddag 8 mei. Dan geeft Liam Vrolijk, één van de grootste schaaktalenten van Nederland, van 14.30 tot 16.15 uur een simultaan op de school.

In Dieren deed hij ook al meermalen van zich spreken. Hij deed diverse malen mee in het Open Kampioenschap, dat jaarlijks (dit jaar voor de 41ste keer) in Theothorne wordt gehouden van 22 juli tot en met 1 augustus.

De simultaanvoorstelling, waarbij Vrolijk tegen tientallen leerlingen van de school zal spelen en waarbij na een verloren potje een nieuwe speler mag aanschuiven, wordt verzorgd door het toernooicomité van het Open NK Schaken. Kijk voor meer info op www.schaken.nl/onk.