Verenigingen

Beleef het onderwijs op de dorpsschool van Rozendaal

Foto: Kasper Siebrands

ROZENDAAL – De historie van het Rozendaalse onderwijs wordt op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei tot leven gebracht met een tentoonstelling en workshops in de Torckschool. Voor de tentoonstelling doet het organisatiecomité een beroep op inwoners die oud lesmateriaal hebben of fotomateriaal van zichzelf of uw kinderen op de dorpsschool.

Het organisatiecomité  is op zoek naar klassenfoto’s en foto’s van bijzondere activiteiten van de dorpsschool op de Steenhoek of de Torckschool. U kunt dan denken aan de musical, het kamp, kerst en sinterklaasviering.

Heeft u materiaal dat u voor de tentoonstelling beschikbaar wil stellen dan kunt u contact opnemen met Fernand Schakenraad op 026 – 3515988.

Foto: Kasper Siebrands

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten