Streeknieuws

Eerste zichtbare voorbereidingen voor werkzaamheden N325

Foto: Provincie Gelderland

VELP – Wie dagelijks richting Arnhem en Nijmegen rijdt met de auto over de A25 / Pleijroute (N325) heeft de bouwborden al gezien, die groot onderhoud aankondigen. Het zijn de eerste zichtbare voorbereidingen voor de werkzaamheden.

Al een jaar wordt er achter de schermen gewerkt aan de voorbereidingen voor het onderhoudswerk aan de drukste N weg van Nederland. Vanaf 8 juli tot 25 augustus wordt het werk uitgevoerd. Het zal heel veel verkeershinder gaan veroorzaken.

Werkzaamheden
De werkzaamheden vinden plaats op de A325 van knooppunt Ressen tot Nijmeegseplein (Arnhem – GelreDome) N325 van Nijmeegseplein in Arnhem tot knooppunt Velperbroek (A12 – Pleijroute). Er wordt 7 dagen per week gewerkt. Ook ’s nachts. Het werk wordt uitgevoerd in drie fasen.

In de regio zijn nog veel meerdere werkzaamheden zoals de werken aan de Waalbrug (Nijmegen) en de Apeldoornseweg in Arnhem. De overlast is geconcentreerd in één zomer omdat er in de zomervakantie 15% minder auto’s op de weg zijn.

Op www.gelderland.nl/a325-n325 is alle informatie te vinden. Actuele info over de afsluitingen is te vinden vanaf juni op www.bereikbaargelderland.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten