Streeknieuws

Nationale Voetbaltop strijkt neer op De Pinkenberg in Velp

EK Voetbal bij DVOV in Virtual Reality

Foto: Pixabay

VELP – De Velpse voetbalclub Olympia (VVO), SC Veluwezoom en voetbalclub DVOV zijn in het weekend van 29 en 30 juni gastheer voor het eerste Nationale Voetbaltopcongres op sportpark De Pinkenberg in Velp.

De organisatie is in handen van Voetbalscholing.nl in samenwerking met Voetbal International. De gemeente Rheden faciliteert het congres.

Het congres is voor voetbaltrainers en geïnteresseerden die meer over de toekomst van het Nederlandse voetbal willen weten. Het is de bedoeling dat dit congres jaarlijks plaats gaat vinden op De Pinkenberg.

Workshops en trainingen
Het weekblad Voetbal International en het Velpse voetbalopleidingsinstituut Voetbalscholing.nl hebben een programma voor het voetbalweekend georganiseerd. Een keur van gezichtsbepalende trainers uit binnen en buitenland zijn uitgenodigd om een presentatie, lezing of demonstratietraining te geven. Bekende namen als Bert van Marwijk, Leonid Sloetski, Gertjan Verbeek en Peter Hyballa hebben (weliswaar onder voorbehoud) hebben hun medewerking al toegezegd.

Foto: Kasper Siebrands

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten