Verenigingen

IVN-wandeling door Onzalige bossen

Foto: Corlène van der Camp // IVN

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom houdt op zondag 28 april om 14.00 uur een wandeling door de Onzalige bossen. De start is vanaf parkeerplaats de Lappendeken aan de Diepesteeg / Beekhuizenseweg in De Steeg.

De naam van dit bosgebied in Nationaal Park Veluwezoom roept altijd veel vragen op. Ook heeft de naam iets mystieks, als een plek die niet ‘deugt’ of waar je je niet op je gemak voelt. Dit eeuwenoude bosgebied is lange tijd jachtgebied van de Oranjes geweest en kent een rijke historie.

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. De wandeling duurt circa 2,5 uur.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten