Verenigingen

Lezing over landschap en literatuur bij Jansen en de Feijter

Foto: Pixabay

VELP – Wim Huijser, schrijver-publicist over geschiedenis, literatuur en landschap, houdt in Velp een lezing over landschap en literatuur. Ook gaat hij in gesprek met wandelcoach en psycholoog Hilde Backus. Samen onderzoeken ze wat het ‘lezen van het landschap’ zo boeiend maakt.

Wim Huijser schreef meerdere boeken over het Nederlandse rivierenlandschap en cultuurlandschap en verschillende wandelgidsen. De lezing is vrijdag 10 mei vanaf 20 uur bij Boekhandel / Podium Jansen & de Feijter aan de Emmastraat 6 in Velp. Entree kost 5 euro.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten