Verenigingen

Zonnebloemloterij van start in Velp en Rozendaal

Foto: Pixabay

VELP – Vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Velp / Rozendaal zijn weer gestart met de verkoop van loten in het kader van de 50e Nationale Zonnebloemloterij. De opbrengst komt ten goede aan de Zonnebloem- activiteiten die in en rond Velp/Rozendaal gedurende het jaar worden georganiseerd voor zieken, gehandicapten en hulpbehoevende ouderen.

Door mee te spelen met de loterij draagt u dus lokaal een belangrijk steentje bij. Zonnebloemloten zijn voor 2 euro te koop via vrijwilligers aan de deur.

Ook worden door Zonnebloem-vrijwilligers loten verkocht op Koningsdag bij de stand van de Zonnebloem op het Gezondheidsplein aan de Rozendaalselaan in Velp. De trekking vindt pas plaats op 7 oktober.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten