Streeknieuws

Inbreker gaat ervandoor op gestolen kinderfiets

Foto: Politie Dieren / Omroep Gelderland

DIEREN – Een 43-jarige inbreker is in de nacht van woensdag op donderdag opgepakt voor het stelen van een kinderfiets uit een bedrijfsbus in Dieren. Hij ging er vervolgens op die fiets vandoor, met fietstassen vol gereedschap.

Een getuige zag de verdachte een bus openbreken op de Mezenlaan in Dieren en belde de politie. De man werd fietsend aangetroffen op de Nachtegaallaan in Dieren. Na een korte achtervolging werd hij aangehouden.

In de fietstassen zat gestolen gereedschap. De kinderfiets en het gereedschap bleken uit de opengebroken bedrijfsbus te komen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten