Verenigingen

Parkvoorstelling bij kasteel Rosendael op 30 april

Foto: Ton Rothengatter

ROZENDAAL – Op dinsdag 30 april om 15.15 uur kunnen kinderen van 3 tot en met 8 jaar met hun ouders naar de voorstelling “De Adeloedeladelaar” op een bijzondere plek; het park van kasteel Rosendael.

Voor de voorstelling, die 50 minuten duurt, kunnen de kinderen met hun ouders het park ontdekken. In het park kunnen kinderen hutten bouwen, met een schepnetje waterdiertjes vangen, over het blotevoetenpad lopen en nog veel meer zoals natspetteren bij de Bedriegertjes.

Er zijn op deze dag ook meerdere malen per dag tussen 11.30 en 16.00 uur rondleidingen in het kasteel. Reserveren moet via www.glk.nl/evenementen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten