Streeknieuws

Brandweermannen redden zes eendjes uit afvoerpijp

Foto: Brandweer Rheden

RHEDEN – Er was geen brand, maar toch verrichte de brandweer in Rheden vrijdagochtend goed en dankbaar reddingswerk; zes jonge eendjes werden gered uit een waterafvoer.

‘Geen spectaculaire melding, maar wel een noodzakelijke’, schrijft het korps. De eendjes waren in een waterafvoer terechtgekomen en werden rond 08.30 uur ontdekt. De brandweer rukte groots uit en startte met succes een reddingsoperatie.

De eendjes maken het goed. Ze zijn weer herenigd met hun moeder.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten