Verenigingen

KasteelKidsClub middag op kasteel Rosendael

Kasteel Rosendael Rozendaal

Foto: archief Studio Rheden

ROZENDAAL – KasteelKidsClub organiseert op donderdag 2 mei een leuke middag op kasteel Rosendael. Op de KasteelKidsClub kunnen kinderen zelf met ouders en/of grootouders diverse activiteiten doen. Van spelletjes tot leuke knutselprojecten. Elke middag is weer anders.

De KasteelKidsClub is gevestigd in het Beleef!souterrain van het kasteel. Op donderdagmiddag 2 mei start de KasteelKidsClub om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur.

Voor of na de KasteelKidsClub kunnen kinderen met de Beleef! plattegrond het park ontdekken. Durven zij over de kettingbrug of over het blotevoetenpad? In park Rosendael is zowel voor volwassenen en kinderen veel te zien en te doen. Het park is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Het entree, inclusief kasteel en parkbezoek is voor volwassenen 12,50 en kinderen van 4 t/m 18 jaar betalen 8,25 euro. Reserveren: niet nodig.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten