Verenigingen

Velp voor Oranje viert jubileumfeest bij kasteel Biljoen

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Oranjevereniging Velp voor Oranje viert op zondag 28 april haar 125-jarig jubileum met een ‘ouderwets’ feest voor alle inwoners van Velp en omgeving. Op de van Spaenallee, de oprijlaan van kasteel Biljoen, zijn tussen 13.00 en 16.00 uur wedstrijden Ringsteken-met-paard-en-sjees waar diverse verenigingen aan meedoen.

Scootmobielen
In de pauzes van het Ringsteken met paarden worden Ringsteekwedstrijden voor scootmobielen gehouden. En kinderen kunnen meedoen met een skelter of kunnen meedoen aan ringsteken in een kruiwagen.

Jubileumboekje
Ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum is een boekje samengesteld over de geschiedenis van Velp voor Oranje. De auteurs hebben honderden documenten en foto’s gesorteerd. Het vrolijk uitgevoerde boekje is voor € 3,50 verkrijgbaar bij de Velpse boekwinkels. Kijk voor meer info op www.velpvoororanje.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten