Verenigingen

Inschrijving voor avondvierdaagse Dieren kan nog steeds

Foto: Avondvierdaagse Rheden

DIEREN – De 54ste avondvierdaagse wordt dit jaar gehouden van maandag 13 tot en met donderdag 16 mei 2019. Wandelaars die hier aan willen deelnemen kunnen zich tot en met 10 mei 2019 opgeven. De kosten voor deelname zijn 2,50 zonder medaille en 5,– met medaille.

Opgeven kan op de volgende adressen inschrijven Buitensingel 1-D in Ellecom en Willem de Feschlaan 18 in Dieren. Bij na-inschrijving op maandag 13 mei betaalt men meer. Kijk voor meer info op www.facebook.com/Avondvierdaagsedieren.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten