Streeknieuws

Vrouw bedelt voor ziek kind, politie waarschuwt voor oplichting

Foto: Facebook politie Velp

Foto: Facebook politie Velp

RHEDEN – Een vrouw gaat in Rheden bij Arnhem de deuren langs en bedelt om geld. Maar de politie waarschuwt inwoners maandag voor oplichting.

De vrouw belt bij mensen aan en zegt dat ze geld nodig heeft om de behandeling van haar zieke kind te betalen. ‘Trap hier niet in’, schrijft de politie op Facebook, ‘want deze vrouw maakt zich schuldig aan oplichting’.

De vrouw is aangesproken op haar gedrag. Toch sluit de politie niet uit dat zij door gaat met bedelen. De politie vraagt inwoners van Rheden alert te zijn.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten