Streeknieuws

Auto in de brand in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – In Velp is in de nacht van maandag op dinsdag een geparkeerde auto in vlammen opgegaan. De politie sluit brandstichting niet uit.

De brand aan De Straatweiden werd rond 2.00 uur ontdekt. Volgens een videocorrespondent werden de bluswerkzaamheden bemoeilijkt doordat de brandstoftank was gaan lekken en ook in brand vloog. Dat ging gepaard met metershoge vlammen.

Van de auto is vrijwel niets meer over. De politie onderzoekt hoe de brand is ontstaan.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten