Verenigingen

Avondvierdaagse Dieren start maandag

Foto: Avondvierdaagse Rheden

DIEREN – De avondvierdaagse in Dieren wordt voor de 54ste keer georganiseerd van maandag 13 tot en met donderdag 16 mei. De avondvierdaagse start na 18 uur en men kan tot 19 uur aan de wandeling van 5 of 10 kilometer beginnen.

Dit jaar zullen deelnemers merken dat het er iets anders aan toe gaat dan men gewend is. Zoals bekend is de Kanaalweg door de bouw en afwerking van de tunnel onder het spoor gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer hiervoor wordt omgeleid onder andere via de Imboslaan en Harderwijkerweg.

Op maandag 13 mei zullen als eerste de startkaarten worden uitgereikt aan de deelnemers die al voor-ingeschreven hebben. Dit zal mogelijk in gedeelten gebeuren afhankelijk van de te lopen afstand. Na het uitreiken van de startkaarten wordt begonnen met de na-inschrijving van wandelaars die nog willen deelnemen om 18.15 uur.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten