Verenigingen

Lasergamen in park Rosendael

Foto: Ton Rothengatter / Landgoed Rosendael

ROZENDAAL – Op zondag 19 mei zijn er tussen 11.30 en 16.00 uur leuke activiteiten te doen in park Rosendael. Op deze zondag kunnen kinderen broodjes bakken, Mega Twister spelen en/of lasergamen.

Tegen een kleine vergoeding van 1,00 euro voor een naturel broodje en € 1,50 voor een chocoladebroodje kunnen kinderen en volwassenen daar zelf broodjes bakken op het voorterrein van het kasteel. Hier kan ook gratis worden deelgenomen aan Mega Twister. Lasergamen kost 2,00 euro.

Dit wordt georganiseerd door Scoutinggroep Lido ’76 in Arnhem Zuid. Voor het eerst organiseren zij deze activiteiten op een bijzondere locatie als kasteel Rosendael.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten