Verenigingen

Taxatiedag kunst en antiek in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – Wie wil weten wat antieke spullen waard zijn kan op zondag 26 mei terecht in Nieuwe Ruimte in Velp. Tijdens ‘Kunst en curiosa’ taxeren experts kunstwerken, juwelen, porselein, boeken en andere waardevolle objecten. De deskundigen van kunsthandel Dumay geven boeiende informatie over de geschiedenis van het werk.

De entree van dit evenement is gratis. Bezoekers kunnen maximaal 3 voorwerpen per persoon meenemen naar Nieuwe Ruimte.

Tijdens eerdere edities van ‘Kunst & curiosa’ in Nederland en België, zijn enkele bijzondere kunstwerken ontdekt. Of dat ook in Velp gebeurt is een verrassing. In ieder geval staat er een podium klaar om een bijzondere vondst extra onder de aandacht te brengen.

Nieuwe Ruimte is op zondag 26 mei open vanaf 12.00 uur. ‘Kunst & curiosa’ start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten