Verenigingen

Lezing over mineralen in Gelders Geologisch Museum

Foto: Herman Heskamp

VELP – In het Gelders Geologisch Museum kunnen bezoekers op zondag 19 mei terecht voor een boeiende lezing over mineralen uit de Vulkaaneifel. Kees Mak verzorgt een Powerpoint presentatie met veel schitterende afbeeldingen.

De middag begint om 14.00 uur. De kosten bedragen 7 euro per bezoeker.

Aanmelden kan tijdens openingstijden van het Gelders Geologisch Museum, aan de Parkstraat 32 in Velp of via de website www.geologischmuseum.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten