Verenigingen

Vijfde editie Zoom Kamermuziekfestival in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – De vijfde editie van het Zoom! Kamermuziekfestival in Rheden en Rozendaal start woensdag 29 mei. De musici van het organiserende Ruysdael Kwartet spelen t/m 2 juni samen met grote namen als Lenneke Ruiten, Ella van Poucke, Tanno Megumi en Tim Gibbs.

Optredens tijdens het gratis toegankelijke openluchtconcert zijn onder andere te zien op aan de IJsselkade in Dieren, de historische Turnhal op Landgoed Avegoor.

Kaarten voor het Zoom! Kamermuziekfestival zijn te bestellen op www.zoomfestival.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten