Verenigingen

Zondag markt op kasteel Rosendael

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – De gezelligste markt voor Rozendaal en omgeving vindt komende zondag 26 mei plaats op kasteel Rosendael van 11.00 tot 17.00 uur.  Ook deze keer is de entrée weer gratis. Kijk voor meer info op Trotsmarkt.nl.

Op de TrotstMarkt staan weer diverse kramen eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn. Producten bestaan uit food en non-food, kleurrijk met fantasie gepresenteerd en betaalbaar. De volgende markt is op 27 oktober.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten