Streeknieuws

Burgemeester en wethouders op de koffie in Rheden

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

RHEDEN – Burgemeester Carol van Eert, wethouders Ronald Haverkamp, Marc Budel, Gea Hofstede, Dorus Klomberg en gemeentesecretaris Hans Kettelerij zijn op zaterdag 18 mei van 10.30 tot 12.00 uur aanwezig bij het dorpsplein in Rheden.

De collegeleden willen graag op een ongedwongen manier in gesprek met inwoners. Daarom gaat het college regelmatig buurten in de dorpen.

Vanaf 10.30 uur staat de Ik buurt mee! Keet bij het dorpsplein op de hoek van de Dorpsstraat en Groenestraat. Inwoners zijn daar uitgenodigd voor een kop koffie / thee en een praatje.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten