Verenigingen

Festival Muziek aan Huis voor en door dorpsbewoners van Velp en Rozendaal

Foto: Erik Kool

ROZENDAAL – In Rozendaal en Velp wordt op zondag 27 oktober vanaf 14.00 uur volop muziek gemaakt tijdens het Muziek aan Huis festival. Het is de tweede editie van dit festival waar opkomend en gearriveerd muzikaal talent optreedt voor dorpsgenoten.

Niet in officiële zalen, maar in huiskamers van particulieren die hun woning openstellen voor drie optredens van maximaal 30 minuten. Ook verzorgingshuizen doen mee.

De feestelijke opening van de middag is om 12 uur in De Serre van Rozendaal. De burgemeester van Rozendaal, mevrouw Ester Weststeijn-Vermaat zal daar het startsein geven. Kijk voor meer info op www.mah-velprozendaal.nl.

Doel Muziek aan Huis
Muziek aan Huis wil via muziek de onderlinge ontmoeting van bewoners van Velp en Rozendaal bevorderen. Het is een festival voor en door dorpsgenoten. Alles gaat in principe met gesloten beurzen, want iedereen moet van de optredens kunnen genieten zonder financiële drempels. Opa’s en oma’s, kinderen en kleinkinderen, buren en familie, jong en oud, mobiel en minder mobiel – iedereen is welkom.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten