Streeknieuws

In gesprek met nieuwe burgemeester van Rozendaal

Foto: Kasper Siebrands

ROZENDAAL – Ester Weststeijn-Vermaat is op 14 februari benoemd tot burgemeester van de gemeente Rozendaal. Op 22 mei zijn de beslissende eerste 100 dagen van haar ambtstermijn (bijna) verstreken. Reden om Ester Weststeijn uit te nodigen in de Serre en met haar in gesprek te gaan.

Bezoekers kunnen vanaf 10.15 uur in de Serre van Rozendaal een uur in gesprek met de nieuwe burgemeester.

Mevrouw Weststeijn, 41 jaar jong, is gekozen uit 48 sollicitanten die allen dongen naar de begeerde positie. Ze woont inmiddels met haar jonge gezin in Rozendaal en werkt een druk programma af van kennismakingen met de inwoners en de diverse organisaties in onze gemeente.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten