Verenigingen

Dankzij drie Nico’s toch nog Kermis en Vogelschieten in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – De Rhedense Kermis zal dit jaar plaatsvinden van 23 tot en met 26 mei rondom Ons Huis. Dankzij de inzet van de drie Nico’s gaat dit jaarlijkse evenement toch door. Nico Brouwer van Ons Huis en Nico sr. en jr. Sterrenberg de kermisexploitanten staan borg voor de organisatie.

Ook het welbekende vogelschieten zal weer plaatsvinden, ditmaal op de vrijdagavond nabij Ons Huis. Hiermee keert men terug naar de traditionele vrijdagavond zoals het vroeger ook was nabij “De Wildwal” en later op “De Stikke Trui”.

Op vrijdagavond van 21.00 tot 01.00 uur zal de muziek verzorgd worden door een DJ en een optreden van zanger Marvin. Zaterdagavond op dezelfde tijd zal DJ Manzz de muziek verzorgen en is er een optreden van zanger Tinus Hoekstra en op zondagmiddag zal er weer een DJ zijn en een optreden van zanger Marvin.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten