Inschrijving Posbank Cross-Duathlon geopend

Foto: Posbank Cross-Duathlon

RHEDEN – Op zaterdag 28 september staat de zesde editie van de Posbank Cross-Duathlon op de agenda. Een bijzondere en wellicht laatste editie, waarbij het scoutingterrein van De Markesteen in Velp dient als uitvalsbasis voor de Cross-Duathlon wedstrijd.

Het is op dit moment onduidelijk of er in 2020 een passend vervolg mogelijk is. Afgelopen vrijdag is de inschrijving gestart voor deze zesde editie van dit multisport-evenement bestaande uit hardlopen – mountainbiken – hardlopen.

Via de website www.posbankcrossduathlon.nl kunnen mountainbikers, (trail)runners, du- en triathleten zich aanmelden voor deze allerlaatste editie van de Posbank Cross-Duathlon met het huidige parcours en start / finish-terrein bij scoutinggroep De Markesteen. Inschrijven kost 17,50 p.p.