Verenigingen

Inschrijving Posbank Cross-Duathlon geopend

Foto: Posbank Cross-Duathlon

RHEDEN – Op zaterdag 28 september staat de zesde editie van de Posbank Cross-Duathlon op de agenda. Een bijzondere en wellicht laatste editie, waarbij het scoutingterrein van De Markesteen in Velp dient als uitvalsbasis voor de Cross-Duathlon wedstrijd.

Het is op dit moment onduidelijk of er in 2020 een passend vervolg mogelijk is. Afgelopen vrijdag is de inschrijving gestart voor deze zesde editie van dit multisport-evenement bestaande uit hardlopen – mountainbiken – hardlopen.

Via de website www.posbankcrossduathlon.nl kunnen mountainbikers, (trail)runners, du- en triathleten zich aanmelden voor deze allerlaatste editie van de Posbank Cross-Duathlon met het huidige parcours en start / finish-terrein bij scoutinggroep De Markesteen. Inschrijven kost 17,50 p.p.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten