Rhedelijk Cultureel gaat de schouwburg in

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Het is zover: Rhedelijk Cultureel gaat de schouwburg in. Dat doet zij op zaterdag 8 juni tussen 13.00 uur en 18.00 uur in schouwburg Theothorne in Dieren waar een programma vol theater en muziek voor jong en oud te bekijken en beluisteren is.

Onder de titel ‘Rhedelijke klassiekers’ brengt Rhedelijk Cultureel een vol programma met allerlei klassieke werken voor jong en oud.

Op zaterdag 8 juni staan 40 jonge acteurs op het toneel van schouwburg. Deze deelnemers spelen onder andere de musicalvoorstellingen ‘Alice in Wonderland’ en ‘De Sneeuwkoningin’. De montagevoorstelling ‘Waarom!?’ zal op ludieke wijze over de dagelijkse stomme dingen gaan.

Muziekleerlingen van de muziekschool en hun docenten laten horen wat er in een seizoen lesgeven allemaal mogelijk is op verschillende instrumenten tijdens een leerlingenconcert.

Kaartjes voor de voorstellingen zijn te reserveren op Rhedelijkcultureel.nl.