Arabesk geeft concert in Dorpskerk Rheden

Foto: Wikimedia Commons / Michelverbeek

RHEDEN – Op zondag 26 mei geeft Arabesk een concert in de Dorpskerk in Rheden. Arabesk bestaat uit 14 enthousiaste musici, die elk verschillende fluiten bespelen, van de allerkleinste sopranino tot de grote contrabas.

Het concert begint om 15.30 uur, het adres is Dorpsstraat 51 Rheden. De entree is vrij. Kijk voor meer informatie op: www.dorpskerkrheden.nl.

Arabesk speelt een gevarieerd programma van verschillende componisten waaronder J. Pachelbel, J. S. Bach, G. Frescobaldi en G. Mahler.

De verschillende muziekvormen Canon, Ricercare en Fuga staan centraal in de te spelen werken. Onder andere een bewerking van de 1e Symfonie van Gustav Mahler, dat het wereldbekende “Vader Jacob” als uitgangspunt heeft staat op het programma.