Zaterdag in Rhedens Magazine: De gemeente Rheden gaat samenwerken met bewindvoerders

Foto: Studio Rheden

VELP – Op Studio Rheden hoor je elke zaterdagmorgen het radioprogramma ‘Rhedens Magazine’. Daarin bespreken Thea Bremer en Thera van Schaik de actualiteiten en de achtergronden van afgelopen week met gasten in de studio.

Zaterdag :

    • De gemeente Rheden en bewindvoerders gaan nauwer samenwerken. Zij werken samen aan afspraken om de dienstverlening aan inwoners te verbeteren. We praten erover met wethouder Gea Hofstede.
    • De Steeg wordt van 7 tot en met 10 juni overspoeld door zeker 4.500 jonge padvinders vanwege het internationale scoutingevenement Intercamp dat naar landgoed Middachten komt. General Scouting Didi Smale vertelt erover.
    • Van september 2019 tot en met mei 2020 wordt er op alle mogelijke manieren aandacht besteed aan het feit dat de Veluwe 75 jaar geleden werd bevrijd. Daar horen grote en kleine evenementen bij. Van grote festivals in Arnhem en Wageningen tot exposities, lezingen, speciale concerten, Een van die evenementen is de bevrijdingsrit door alle dorpen in Rheden. We praten erover met Wensel Marech. Een van de organisatoren.

Het programma is iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren  op Studio Rheden. En op zondagmorgen is er een herhaling 10.00 tot 12.00 uur. Kijk hier voor alle mogelijkheden om te luisteren of voor kijkradio.