Op naar de 70e KWF-collecteweek in Rheden De Steeg

Foto: Pixabay

RHEDEN – Van 1 t/m 7 september vindt alweer de 70e collecteweek van KWF Kankerbestrijding plaats. Deze grootste collecte van Nederland belooft in dit jubileumjaar zeer indrukwekkend te worden. Het collecteteam van KWF in Rheden De Steeg zoekt dringend organisatoren die er ook in Rheden De Steeg een succes van maken.

Alleen al in Rheden De Steeg krijgen elk jaar 62 mensen de diagnose kanker. Daarom organiseert KWF al 70 jaar de collecteweek.

In de 1e week van september komen er in Rheden De Steeg 20 vrijwilligers in actie en wordt er huis-aan-huis en op straat gecollecteerd voor de bestrijding van kanker. In 2018 haalde het collecteteam in Rheden De Steeg 3.800 euro op. Dit jaar zijn één of meerdere nieuwe coördinatoren nodig om de KWF-collecte te organiseren.

Rheden De Steeg in actie voor KWF
Anouk de Leeuw van KWF: “Als vrijwilliger ben je als het ware een ambassadeur van KWF Kankerbestrijding en zorg je ervoor dat mensen weten waarom onderzoek nog steeds zo belangrijk is.

In een paar uurtjes kun je als vrijwilliger voor KWF-collecteteam Rheden De Steeg direct, in je eigen gemeente, een bijdrage leveren aan de kankerbestrijding. ”