Streeknieuws

Vrachtwagenchauffeur bekneld op Velperbroekcircuit

Foto: Studio Rheden

VELP – Bij een ongeval op de A348 richting Dieren is donderdagavond de chauffeur van een vrachtwagen enige tijd bekneld geweest. Door nog onbekende reden kwam de vrachtwagen bij het Velperbroekcircuit tegen de vangrail aan, waarna deze kantelde.

De vrachtwagen kwam op zijn kant tegen de vangrail en een lantaarnpaal aan te liggen. Hulpdiensten waren bijna een uur bezig de chauffeur uit zijn benarde positie te bevrijden. De man is gewond afgevoerd met de ambulance.

De vrachtwagen was volgeladen met ijzer. De aannemer komt ter plaatse om alle inhoud over te laden.

Ook moesten de restanten diesel en olie nog worden opgeruimd en moest er een reparatie aan de vangrail worden verricht. De A348 richting Rheden moest lage tijd gesloten worden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten