Hemelvaartsdag speuren en spelen in park Rosendael

Foto: Ton Rothengatter

ROZENDAAL – Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, kunnen kinderen met hun ouders komen speuren en spelen in park Rosendael van 11.00 tot 17.00 uur. Ontdek het park en kasteel met de verschillende activiteiten op de ‘Beleef Plattegrond’.

Durf jij te rennen over de Bedriegertjes, kan jij een boomhut bouwen met de takken uit het bos, ontdek de waterdiertjes in de bosvijver en ga op zoek naar dierensporen.

Trek je schoenen uit en loop ook over ons blotevoetenpad. Ga aan de slag met de opdrachten in de ‘Speuren en Spelen’ speurtocht, leer van alles over het park en zijn bewoners en los het raadsel op. Hebben de kinderen alles goed ingevuld? Dan krijgen ze een speurdiploma en presentje.

Ter plaatse kunnen bezoekers ook een plekje reserveren voor de rondleiding in het kasteel. Rondleidingen starten meerdere malen per dag tussen 11.00 en 16.00 uur. Entree kost voor volwassenen 12,50 en kinderen tot 18 jaar betalen 8,25.