IVN wandeling langs bloeiende bermen Havikerwaard

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandagmorgen 3 juni een wandeling door de Havikerwaard. De wandeling start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats van kasteel Middachten aan het eind van de Smidsallee in De Steeg.

De natuurgidsen van het IVN loodsen de deelnemers langs bermen en door weilanden van de uiterwaarden van de IJssel. Onderweg zijn veel verschillende wilde bloemen te zien, vooral omdat de langste dag nog niet geweest is. Ook komen hier veel vogels voor, die momenteel nog van zich laten horen. De wandeling duurt ongeveer drie uur. Na afloop kunnen de deelnemers koffie drinken in de oranjerie van het kasteel.

Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis en meer informatie is te vinden op de website www.ivnoostveluwezoom.nl.