Verenigingen

Rondleiding op de expositie ‘Leonardo’

Foto: Nieuwe Ruimte

VELP – Op  2 juni is er in Nieuwe Ruimte een rondleiding op de expositie ‘Leonardo’. Kunstenaar Caroline Kortenhorst vertelt achtergronden, anekdotes en leuke, boeiende en verrassende verhalen over de kunstwerken en hun makers.

Via de kunstwerken komt een beeld naar voren van de geniale en veelzijdige kunstenaar Leonardo da Vinci, die 500 jaar geleden stierf.

Bij de rondleiding zijn enkele kunstenaars aanwezig om toelichting te geven op hun werk. De rondleiding in Nieuwe Ruimte op Den Heuvel 32 in Velp begint om 15.00 uur.

De Stichting Nieuwe Ruimte is een initiatief van een groep kunstenaars uit de gemeente Rheden. De stichting streeft naar contact tussen kunst en inwoners van Rheden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten