Verenigingen

Wolvenexcursie in Rozendaal

Foto: provincie Gelderland

ROZENDAAL – De wolf heeft zich gevestigd op de Veluwe en daarmee is een maatschappelijke discussie ontstaan over wat de gevolgen zijn voor ons.  De politieke partij het PAK organiseert om die reden samen met Wolven In Nederland een wolvenexcursie.

De kans dat we de wolf tijdens deze excursie zien is te verwaarlozen, maar wel kan meer vertelt worden over de wolf in het algemeen en wat zijn komst naar de Veluwe voor ons betekent.

De excursie, die zo’n twee uur duurt, wordt gehouden op zaterdagmorgen 8 juni in de omgeving van Rozendaal. Het aantal deelnemers is beperkt. Opgeven kan via www.pak-rozendaal.nl. Kort na 2 juni zal het exacte startpunt en aanvangstijdstip bekendgemaakt worden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten