Verenigingen

Brainstormen met gemeente Rheden in Energiecafe

Foto: Pixabay

DE STEEG – De gemeente Rheden wil in 2040 ook energieneutraal zijn. Dat betekent dat alle energie die gemeentebreed wordt gebruikt, duurzaam binnen de gemeentegrenzen wordt opgewekt.

Grootschalige duurzame energieopwekking zoals zonnevelden en windmolens zijn hierbij noodzakelijk. Om hierover met elkaar in gesprek te gaan, nodigt de gemeente iedereen uit voor het derde Energiecafé op woensdagavond 12 juni in de voormalige kerk De Boecop in De Steeg  aan d Hoofdstraat 15 vanaf 19.00 uur.

Het officiële programma start om 19.30 uur. Om uiterlijk 22.00 uur wordt de bijeenkomst afgerond en is er tijd voor nabeschouwing. Aanmelden kan via de website van de gemeente Rheden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten