Streeknieuws

Brand bij Roadrunner Motoren in Velp

Foto: Kasper Siebrands

Velp –  Zaterdagmiddag rond 16.05 uur is bij de brandweer groot alarm geslagen. Bij Roadrunner Motoren aan de Larensteinselaan in Velp staat op dit moment de bovenverdieping in de brand. Inmiddels zijn diverse brandweerwagens aanwezig om de brand te blussen. Daarnaast is ook een ladderwagen van de brandweer ingeschakeld.

Volgens een woordvoerder van de brandweer is de brand op het balkon aan de voorkant van het pand begonnen. Op dat moment was er niemand in de woning aanwezig. Op de begaande grond is bij Roadrunner Motoren alleen rook en waterschade ontstaan.

Foto: Martin Slijper

Foto: Martin Slijper

Foto: Martin Slijper

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten