Streeknieuws

Vier auto’s aangereden in Roerdompstraat in Velp

Foto: Martin Slijper

VELP – De politie was zondagmorgen rond half 8 op zoek naar een grijze auto in Velp. Via Burgernet kregen inwoners van Velp een oproep uit te kijken naar de bewuste auto, die even daarvoor niet drie maar vier 4 auto’s had aangereden in de Roerdompstraat. De bestuurder is doorgereden.

Volgens buurtbewoners, die nog lagen te slapen, is de auto waarschijnlijk veel te hard over een vluchtheuvel gereden en is daarna de macht over het stuur verloren.

De politie heeft na een korte zoektocht de bewuste auto, een zilverkleurige Peugeot, teruggevonden bij een schadeherstelbedrijf. De bestuurder was nergens meer te bekennen. Het is nog niet bekend of er alcohol of drugs in het spel is.

Foto: Martin Slijper

 

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten