Verenigingen

MBO Velp en Arnhem geeft open dag bij Astrum College

Foto: Martin Slijper

VELP – Het Astrum College zet komende dinsdag de deuren open. Een aantal keren per jaar kan iedereen bij de MBO de sfeer proeven en daar informatie krijgen over alle opleidingen. Docenten en studenten vertellen tijdens de open dag over hun opleiding en hoe het is om te studeren. De open dag is 4 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur.

Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Kom dan naar deze open dag.

Tijdens de infoavond zijn de diverse locaties geopend en is er een informatiemarkt waar je alle opleidingen kunt vinden. Wie meer meer wil weten over een opleiding, kan vragen stellen aan de studenten en de docenten.

Vaak kun je ook zelf dingen proberen zoals photoshoppen, een band verwisselen, een baby(pop) wassen of iets proeven of maken in de keuken. Kijk voor meer info op www.astrumcollege.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten