MBO Velp en Arnhem geeft open dag bij Astrum College

Foto: Martin Slijper

VELP – Het Astrum College zet komende dinsdag de deuren open. Een aantal keren per jaar kan iedereen bij de MBO de sfeer proeven en daar informatie krijgen over alle opleidingen. Docenten en studenten vertellen tijdens de open dag over hun opleiding en hoe het is om te studeren. De open dag is 4 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur.

Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Kom dan naar deze open dag.

Tijdens de infoavond zijn de diverse locaties geopend en is er een informatiemarkt waar je alle opleidingen kunt vinden. Wie meer meer wil weten over een opleiding, kan vragen stellen aan de studenten en de docenten.

Vaak kun je ook zelf dingen proberen zoals photoshoppen, een band verwisselen, een baby(pop) wassen of iets proeven of maken in de keuken. Kijk voor meer info op www.astrumcollege.nl.