Streeknieuws

Bewoners vertellen over de storm in Rheden

Foto: Omroep Gelderland

RHEDEN – Bewoners uit Rheden zijn sprakeloos. Ze moeten het nog verwerken wat er dinsdagavond gebeurde. Veel bomen liggen nu op de grond. Veel huizen en auto’s zijn soms zwaar beschadigd. De brandweer heeft het vannacht heel druk gehad om alles weer een beetje op te ruimen.

Op De Del in Rheden zijn huizen heel zwaar beschadigd in een paar minuten tijd. Het leek wel op een tornado. Het was een een slagveld. Veel dakpannen zijn van de huizen gevallen. Soms kun je door het dak naar binnen kijken.

Beluister hier de reacties.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Wie vanuit Rheden naar Nationaal Park Veluwezoom in wil, kan voorlopig niet via de Schietbergseweg rijden. Die is afgesloten vanwege het gevaar van vallende takken. Om die reden zijn meerdere straten in de gemeente tijdelijk afgesloten.

Foto: Omroep Gelderland

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten