Streeknieuws

Brandweer Rheden heeft het druk met opruimen

Foto: Omroep Gelderland

RHEDEN – De ochtend na de storm wordt de schade opgenomen en kan de rommel opgeruimd worden. Het sportpark in Rheden is ook getroffen. Een deel van de kantine is eraf geblazen. Hoogwerkers van de brandweer worden ingezet.

De brandweer spreekt van ‘een zeer ernstige situatie’ in Rheden. Niet alleen woonhuizen zijn beschadigd, ook het sportpark is getroffen. Daar is een deel van het dak van de kantine eraf geblazen. Een woordvoerder kan nog niets zeggen over de totale omvang van de schade. ‘We proberen het dorp weer leefbaar te maken.’

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Foto: Omroep Gelderland

Foto: Omroep Gelderland

Foto: Omroep Gelderland

Foto: Omroep Gelderland

Foto: Omroep Gelderland

Foto: Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten