Streeknieuws

Het is een ravage na de zware storm in De Del in Rheden (filmpje)

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – De storm die dinsdagavond door de gemeente Rheden raasde, heeft op verschillende plaatsen in Rheden enorm veel schade aangericht. De ochtend na de storm wordt de schade opgenomen en kan de rommel opgeruimd worden.

Bomen zijn op huizen gevallen en meerdere auto’s zijn bedolven onder de takken. Alleen al uit Rheden zelf kwamen ruim honderd meldingen binnen. Zeven woningen zijn zwaar beschadigd geraakt. De beelden zeggen genoeg.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten