Verenigingen

Literaire middag met schrijfster Josha Zwaan in Paperclip

Foto: Pixabay

VELP – De Paperclip organiseert op zondag 16 juni een Zilveren Zondag om 14:30 uur in samenwerking  met boekhandel Jansen & de Feijter met schrijfster Josha Zwaan. Leidraad tijdens deze literaire middag zijn haar historische romans, waaronder Parnassia, Zeevonk en Dwaallicht.

De Zilveren Zondagen zijn een initiatief van Cultuurbedrijf RIQQ, Bibliotheek Veluwezoom, Filmhuis Dieren en boekhandel Jansen & De Feijter. Zij zorgen ervoor dat de activiteiten goed toegankelijk zijn. Vervoer kan worden geregeld via www.zilverenzondag.nl.

De toegang aan de Eiberstraat 14 in Velp is 6 euro incl. een consumptie. Kaarten reserveren kan via www.eenpassievoorboeken.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten