Streeknieuws

ABN AMRO sluit kantoor in Velp

Foto: Pixabay

VELP – ABN AMRO sluit haar vestiging in Velp aan de Hoofdstraat 30 per 6 december. Dit komt omdat steeds minder klanten de kantoren bezoeken en vaker hun bankzaken online regelen, waar en wanneer ze willen.

Daarvoor gebruiken klanten onder andere de Mobiel Bankieren App en Internet Bankieren. Ook groeit de populariteit van Beeldbankieren volgens de bank, een persoonlijk, online videogesprek over financiële zaken.

De medewerkers worden niet ontslagen. Ze gaan voortaan in een ander ABN AMRO kantoor aan het werk. Voor momenten dat klanten toch een kantoor willen bezoeken, kunnen zij terecht in het kantoor in Arnhem aan de Velperweg 37.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten