Streeknieuws

Leden SC Rheden ruimen ravage tornado op (filmpje)

Foto: Omroep Gelderland

RHEDEN – Het was een enorme puinhoop op het terrein van SC Rheden nadat een tornado dinsdag rond middernacht huis hield. Woensdagavond kwamen ruim honderd leden en andere vrijwilligers naar het sportcomplex om op te ruimen.

De ravage was enorm. Het complete dak was van het kleedkamergebouw afgewaaid. Verder was er van het scorebord weinig meer over, was er een dug-out omvergeblazen en was een lichtmast bij een van de velden omgevallen door een omgewaaide boom.

Tekst gaat verder onder de video.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Veel hulp
Het bestuur van SC Rheden riep onder meer op Facebook op om te komen helpen. Aan die oproep werd massaal gehoor gegeven. Spelers uit de seniorenelftallen waren druk met het afvoeren van de afgewaaide dakbedekking, terwijl jeugdspelertjes takken en stukjes puin van het veld raapten.

In de komende dagen moet een schade-expert opmaken hoe groot de schade is.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten