Verenigingen

Pinksteren en Laatste avondmaal in Nieuwe Ruimte

Foto: Nieuwe Ruimte

VELP – Pinksteren, Leonardo da Vinci en het laatste avondmaal: dat heeft allemaal met elkaar te maken. Hoe dat precies zit, is te horen in Nieuwe Ruimte op Den Heuvel 32 in Velp op Eerste Pinksterdag.

Kunstenaar Pieter van de Pol is de maker van de installatie ‘het laatste avondmaal’. Hij vertelt over zijn werk en over de diepere, soms, religieuze betekenis in zijn kunst. ‘Het laatste avondmaal’ is onderdeel van de expositie over Leonardo da Vinci in Nieuwe Ruimte.

De Nieuwe Ruimte, een initiatief van een groep kunstenaars, is open op zaterdag en zondag van 12.00 tot 15.00 uur. De lezing van Pieter van de Pol start 15.00 uur. De expositie is geopend tot en met 16 juni. Kijk voor meer info op www.nieuwe-ruimte.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten