Streeknieuws

Drone laat schade van tornado in Rheden goed zien

Foto: Youtube / DesDrones

RHEDEN – Een tornado heeft op dinsdagavond 4 juni over een gebied van vier à vijf kilometer lang en vijftig tot honderd meter breed flinke schade aangericht in de gemeente Rheden. Op de drone beelden van DesDrones, GLD, RTL en Michael Klijnhout is goed te zien wat voor ravage dit heeft veroorzaakt.

Op basis van de eerste foto’s dacht MeteoGroup nog aan een valwind. Maar daarna hebben twee mensen van het weerinstituut uit Wageningen maar één conclusie kunnen trekken uit het schadebeeld: het is toch een windhoos geweest.

Bekijk hier diverse beelden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten