Verenigingen

Oranjerie Middachten weer open

Foto: Anke Opdam

DE STEEG – In de winterperiode is de oranjerie in de tuinen van kasteel Middachten in gebruik als vorstvrije ruimte voor de sinaasappelbomen en andere kuipplanten. Maar sinds Hemelvaartsdag staan de planten weer buiten en is het een ontvangstruimte met koffie- en theeschenkerij.

Bezoekers kunnen er dan terecht voor koffie, thee, fris en diverse versnaperingen. Ook zijn er diverse souvenirs te vinden en is er een jaarlijks wisselende expositie te zien.

De oranjerie van Middachten is ook te bezoeken zonder entreekaartje voor de tuinen. Kijk op www.middachten.nl voor meer informatie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten