Verenigingen

Dorpskerk open tijdens Schaapscheerdersfeest Rheden

Foto: Wikimedia Commons / Michelverbeek

RHEDEN – Tijdens het Schaapscheerdersfeest in Rheden op 15 juni is de Dorpskerk opengesteld van 10.30 uur tot 16.30 uur. Vanaf 14.00 uur is er ieder uur een optreden naast het terras.

Tijdens de openstelling kunt u zich laten rondleiden door een gids die u niet alleen allerlei interessante zaken over het kerkgebouw en de toren vertelt maar u ook meeneemt naar de gewelven.

Om 14.00 uur treden gitaar-leerlingen van Albert Veldkamp op, om 15 uur is er een orgelbespeling door Piet Cnossen en om 16.00 uur treedt het Thomassen Mannenkoor op. Kijk voor meer info op www.dorpskerkrheden.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten